Quincy Rudolph

Ik ben begin vorig jaar begonnen met CrossFit en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Het is een sport die nooit gaat vervelen omdat je nooit dezelfde workout doet. Daarbij daagt de sport mij altijd weer uit, omdat de opzet is dat je altijd het uiterste uit jezelf haalt. En welk gevoel is er nou beter dan het gevoel wanneer iets je lukt, waarvan je twijfelde of je het kon, of zelfs dacht dat je het niet kon??!! Hierdoor is het de meest bevredigende sport die ik ooit heb beoefend.

Bij de CrossFit box in Lelystad is de sociale sfeer echt goed, en dit maakt het voor mij keer op keer leuk om er heen te gaan. Iedereen support elkaar, of hun niveau nou “hoger” is of niet, ze stimuleren je altijd om het beste eruit te halen. Ze geven tips voor de sport, gezonde voeding en gezonde leefstijl (als je er in ge├»nteresseerd bent uiteraard). Dat vind ik heel mooi om te zien.

Ik ben sinds ik ben begonnen 13 kilo afgevallen, en ik ben sterker geworden. Ook mijn conditie is erg vooruit gegaan.
Ik heb diabetes type 1, en sinds ik CrossFit kan ik het af met 33% minder medicatie, wat natuurlijk een enorme verbetering is. Mijn ervaring met deze sport is dus zonder twijfel positief!!!!

reageren

Geplaatst in Ervaringen